Pillendozen vergelijken

In de onderstaande kolommen kan je een vergelijking vinden tussen de pillendozen van de meest belangrijke functies. De pillendozen zijn momenteel nog niet beschikbaar maar wij verwachten deze binnen enkele maanden aan te kunnen bieden.

Alle dozen zijn te koppelen via een app maar sommige van de dozen geven zelfstandig een signaal wanneer de pillen ingenomen moeten worden. Daarnaast bieden sommige dozen de optie om de inname van de pillen te delen met anderen. Als deze functie aanwezig is dan is het mogelijk om kennissen via de app op de hoogte te houden van inname van de pillen.

Column1a Column 1b.jpg
Column 2 Column 3
Column 4 Column 5
Column 6 Column 7
Column 8

*De bovenstaande pillendozen zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van klein, tot middel to groot. Een klein, medium en groot formaat betekent dat de doos respectievelijk kleiner is dan een hand, even groot als een hand of groter dan een hand.

Naast deze feitelijke vergelijking van de functionaliteit in de doos door slimmepillendozen.nl hebben wij ook een overzicht gemaakt van een aantal externe reviews. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de pagina tips te lezen wat welke inzichten onderzoekers hebben opgedaan bij onderzoek naar pillendozen.

Banner1.1.png

 

Advertisements