De juiste keus

De pillendozen op slimmepillendozen.nl zijn allemaal voorzien van een reminder en de mogelijkheid om ze te koppelen aan een app. Daarmee is elke doos in beginsel al uitstekend om je te herinneren aan je pillen en is het bijna niet meer mogelijk om een verkeerde keus te maken. Toch heeft de ene doos meer of specifiekere functionaliteiten dan de ander en is het dus handig om even kort voor jezelf op een rijtje te zetten wat jij nou belangrijk vindt aan een pillendoos.

Persoonlijk
De keuze voor een pillendoos is afhankelijk van wat je met de pillendoos wilt doen. Wat voor de één een uitermate geschikte pillendoos is kan voor de ander niet per se noodzakelijk zijn. Daarom is het goed om te bepalen wat jij zelf belangrijk vindt aan een pillendoos. Je kan daarbij denken aan de volgende afwegingen.
aaaaa1. Wil ik de pillendoos met me meenemen als ik de deur uit ga?
aaaaa2. Wil ik naast de reminder optie andere opties in de app gaan gebruiken?
aaaaa3. Wil ik de pillendoos regelmatig opladen of vervang ik de batterijen af en toe?
aaaaa4. Ben ik tevreden met een simpel design of mag het wel wat moderner?
aaaaa5. Wil ik anderen eenvoudig op de hoogte stellen van mijn medicijngebruik?

De keus van slimmepillendozen.nl
Om voor jou de keus wat makkelijker te maken heeft het team van slimmepillendozen.nl alle dozen op een rijtje gezet. Daarbij zijn we ervan uitgegaan dat drie grote groepen interesse hebben in een slimme pillendoos: de young urban professional, de 50-plusser en de care-free levensgenieter. Uiteindelijk is het team gekomen tot één doos die optimaal past bij de levensstijl van die groep. Voel je daarom vrij om de groep te kiezen met de levensstijl waar jij je mee identificeert en lees waarom de bijbehorende doos het beste bij jou past.

A. De young urban professional
Voor de young urban professional is gemak en snelheid het allerbelangrijkst. Je bent in de bloei van je leven en hebt daarom geen tijd voor een ingewikkelde app of een doos met uitgebreide opties. Wij hebben daarom voor jou de eenvoudige pillendoos ‘Pillsy’ gekozen als beste optie. Deze pillendoos is gemakkelijk mee te nemen en is ook makkelijk in zijn gebruik door het alom bekende semi klassieke design.

YUP.jpeg   Tabel Pillsy
Ook de app van de Pillsy past goed bij de vlotte stijl van een young urban professional. Het algehele gebruik van de app is intuïtief en ook het koppelen van de doos gaat gemakkelijk. Ook het instellen van de reminder is vlot gedaan en vergt weinig voorkennis van de gebruiker. Een ander voordeel van de Pillsy is dat het weinig extra functies heeft. Hierdoor verbetert het gebruik aanzienlijk en ben je geen tijd meer kwijt aan het instellen of wegklikken van onnodige functies.

B. De moderne 50-plusser
De moderne 50-plusser heeft net als de young urban professional een druk professioneel en sociaal leven en heeft daarom niet veel tijd om lang stil te staan bij een ingewikkelde app of pillendoos. Daarnaast gebruikt deze groep vaak al één of meerdere pillen waardoor het belang van een opgedeeld bewaarvak in de pillendoos groot is. Daarom raden wij de MemoBox aan. Deze solide en betrouwbare pillendoos staat garant voor een probleemloos gebruik en biedt de gebruiker de mogelijkheid om meerdere soorten pillen makkelijk te bewaren in de dubbele afsluitbare opbergvakken.

50 plus.jpeg   MemoBox Vibrant blauw
Ook de app van de MemoBox werkt makkelijk en is geïnstalleerd binnen tien minuten. Daarnaast zijn de additionele functies van de app makkelijk te gebruiken. Zo is er de mogelijkheid om vrienden en familie toe te voegen in de app en hen daardoor op de hoogte te stellen van je pilleninname. Ook heeft de app een ingebouwde ‘vergeet-mij-niet-functie’ die waarschuwt wanneer je de pillendoos dreigt te vergeten. Zodra de doos te ver uit het bereik van je mobiel is dan krijg je automatisch een signaal op je telefoon.

Banner3a

 

C. De care free levensgenieter
Voor de care free levensgenieter gaat het erom de dag te nemen zoals hij is. Zich niet druk te maken over onbenullige zaken en niet hoeven na te denken over van alles en nog wat. Daarom hebben wij voor jou de IRemember uitgekozen. De IRemember is klein van formaat en kan zelfs gebruikt worden zonder app. Als je dus even geen zin hebt om je smartphone mee te nemen hoef je niet meteen bang te zijn om je pillen te vergeten in te nemen.

Care free.jpeg   IRemember.jpg
De app van de IRemember is compleet optioneel en zorgt er daarom ook weer voor dat je geen onnodige tijd kwijt bent aan extra functies. Indien je de app toch zou willen gebruiken dan is dat natuurlijk mogelijk. De app biedt je de mogelijkheid om je medicijninname te monitoren en dus te zien hoe jij het gepresteerd. Uiteraard kan je het overzicht ook gebruiken bij een consult bij je arts.

Extra hulp
Indien je na het lezen van deze pagina nog steeds niet goed weet welke pillendoos goed bij je past dan gaan wij je helpen. Laat je gegevens achter in het benedenstaande contactformulier, beschrijf waarvoor je de pillendoos wilt gebruiken en geef antwoord op de volgende drie vragen. Wij nemen dan contact met je op via de mail.
aaaaa1. Wil je de pillendoos met je meenemen of laat je hem liever thuis staan?
aaaaa2. Wil je een eenvoudige doos met een reminder of wil je meer opties?
aaaaa3. Wil je een doos die je moet opladen of een met vervangbare batterijen?

 

 

Advertisements