Beste koop

Na vergelijking tussen de verschillende pillendozen op basis van prijs, specificaties, uiterlijk en werking zijn wij tot de drie beste pillendozen gekomen.

1. MemoBox
Dankzij zijn stijlvolle uiterlijk, handzaamheid en uitgebreide specificaties is de MemoBox de absolute nummer één van de pillendozen. Qua design ligt de doos lekker in de hand en werkt het open- en dichtdoen van de doos zeer soepel. Ook is de MemoBox klein van formaat en dus gemakkelijk mee te nemen wanneer je het huis verlaat. Dit maakt het mogelijk om de doos zonder problemen overal mee naartoe te nemen en dus gegarandeerd te zijn van een zo goed mogelijke inname van je pillen. Daarnaast werkt de MemoBox intuïtief en is het installeren van de doos in een handomdraai geregeld.

Tevens heeft de doos een grote variëteit aan functionaliteiten is hij daarom het meest geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Zo werkt de doos los van de app, alarmeert de doos wanneer een dubbele dosis wordt genomen, is het mogelijk om de pilleninname te delen en kan de doos een signaal afgeven wanneer hij niet meegenomen wordt. In combinatie met de voorgaande voordelen is de prijs van de MemoBox voordelig. Vanaf € 79,95 zit de doos in het middensegment maar heeft hij dan ook absolute topkwaliteiten.

MemoBox

Banner3a.png

2. Pillsy
De Pillsy slimme pillendoos staat op de tweede plek vanwege de combinatie van het robuuste design, de slimme dop, de functionaliteiten en de lage prijs. Het robuuste design van Pillsy laat een ferme indruk achter waardoor je het idee hebt dat je pillen goed en veilig bewaard worden. Daarnaast zit de slimheid van de Pillsy voornamelijk in de dop. Dit maakt het mogelijk om de dop niet enkel op de bijgeleverde flacon te gebruiken maar op alle flacons met dezelfde afmetingen en hetzelfde type schroefdraad.

De Pillsy heeft ook verscheiden functionaliteiten die het tot een echte uitgebreide slimme pillendoos maakt. Zo kan de Pillsy ingesteld worden om op het moment van medicijninname verscheidene signalen te geven via de flacon maar kan je ook herinnert worden via de app. Daarnaast heeft de Pillsy ook een dubbele dosis alarm en biedt hij je daarmee de kans om een vergissing te voorkomen. Ook is mogelijk om je inname te delen met vrienden en familie, waardoor zij goed op de hoogte kunnen blijven van je vooruitgang. Tot slot heeft de Pillsy een uitstekende kwaliteit- prijsverhouding. Met de prijs van € 44,95 behoort ook de Pillsy tot het lagere prijssegment maar het hogere kwaliteitssegment.

Pillsy

 

3. RoundHealth
De RoundHealth staat op plaats drie vanwege zijn ultra moderne ontwerp, zijn kleine formaat en de gebruiksvriendelijke app. Het ontwerp van de RoundHealth is zeer futuristisch en doet zelfs bijna niet meer aan als een pillendoos. Daarnaast heeft de doos een handzaam formaat waardoor deze ook gemakkelijk meegenomen kan worden naar het werk of op vakantie.

Tevens is de RoundHealth app zeer gemakkelijk in gebruik en ben je in een mum van tijd door de intuïtieve app heen. Qua functionaliteiten is de RoundHealth pillendoos minder geavanceerd dan de MemoBox of Pillsy. Toch is er de mogelijkheid om de inname te delen met vrienden en familie en heeft de pillendoos een batterij die levenslang meegaat. Het is dus niet meer nodig om de batterij op te laden of te vervangen. De prijs- kwaliteitsverhouding van de RoundHealth is hoog. Gezien de uitstekende vormgeving en het gebruiksgemak van de app is de prijs van € 79,95 enigszins hoog maar niet overdreven.

RoundHealth

 

Nog niet helemaal zeker van je keuze?
Nog niet helemaal zeker van je keuze? en zou je graag willen horen wat anderen van de drie bovenstaande producten vinden? Ga dan naar de review sectie om te achterhalen hoe anderen denken over de pillendozen. Of kijk in de tips sectie om te achterhalen of jij wat hebt aan de inzichten van onderzoek naar pillendozen.

Hulp nodig?
Indien je niet helemaal uit de keuze komt of je wil een meer gedetailleerde vraag stellen is het ook mogelijk om via de telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

 

 

Advertisements